Skip to content

CV-ketels en installaties

Een cv-ketel staat centraal in elk huishouden. Zo zorgt het ervoor dat u altijd een warm huis heeft met warm water. Is deze aan vervanging toe? Dan komen wij graag bij u langs voor een vakkundig adviesgesprek.

Installatie techniek sinds: 1981
We staan al meer dan 40 jaar dag en nacht voor u klaar!

De cv-ketel

Wij willen ervoor zorgen dat u altijd comfortabel kan leven. Hierin staat de cv-ketel centraal, deze is dus cruciaal in elk huishouden. Daarbij is het echt van belang dat deze goed onderhouden wordt zodat deze lang mee kan gaan. Zo bespaart u onnodige kosten die u zou moeten besteden aan grote reparaties, storingen en/of een nieuwe cv-ketel. Dit voorkomt u door periodiek onderhoud te laten uitvoeren door onze experts.
 

Installatie

Een cv-ketel gaat over het algemeen 15 jaar lang mee. Als uw cv-ketel aan vervanging toe is kunnen wij deze voor u installeren. Wij komen dan graag langs voor een vakkundig adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor bedrijfspanden en instellingen verzorgen wij gehele cv-installaties. Liever een duurzame optie? Deze bieden wij u ook aan! Wij werken namelijk ook met warmtepompen en zonneboiler-systemen.

Onderhoud

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract heeft komen wij eens per kalenderjaar bij u langs. Wij komen dan de ketel inspecteren en onderzoeken. Afhankelijk van de inspectie wordt uw ketel behandelt om mogelijke storingen en reparaties vóór te zijn. Dit zorgt ervoor dat u enorme kosten bespaart die u zou moeten uitgeven als de storing al heeft plaatsgevonden.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden omrend uw cv-ketel.