Skip to content

Onderhoud gasinstallaties

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat u altijd kunt genieten van een warm huis en warm water. Om dit te kunnen garanderen bieden wij onderhoudscontracten aan voor uw gasinstallaties.

MEER DAN 40 JAAR STAAN WIJ VOOR U KLAAR!​

Onderhoudsbeurt

De cv-ketel is cruciaal in elk huishouden. Daarbij is het echt van belang dat deze goed onderhouden wordt om lang mee te gaan. Zo bespaart u onnodige kosten die u zou moeten besteden aan grote reparaties, storingen en/of een nieuwe cv-ketel. Dit voorkomt u door periodiek onderhoudt te laten uitvoeren door  onze experts.

Inspectie

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract heeft, komen wij eens per kalenderjaar bij u langs. Wij komen dan de ketel inspecteren en onderzoeken. Afhankelijk van de inspectie wordt uw ketel behandelt om mogelijke storingen en reparaties vóór te zijn. Dit zorgt ervoor dat u enorme kosten bespaart die u zou moeten uitgeven als de storing al heeft plaatsgevonden.

Behandeling

Wat wij onder andere doen tijdens een behandeling van een ketel is:

  • Controleren
  • Reinigen
  • Het goed afstellen van de ketel, waardoor deze zuiniger wordt
  • Het vervangen van onderdelen indien nodig

Bij een onderhoudsabonnement bij VGS profiteert u ook van het voordeel dat wij alle storingen in de wintermaanden dezelfde dag nog oplossen! (Mits voor 20:30 uur gemeld en de te vervangen onderdelen voorradig zijn.)