Skip to content

Over ons

Verbakel Gas Service is begonnen als een klein bedrijf dat heeft mogen groeien tot een sterke speler in de regio. Wij hebben onze passie omgezet naar een missie, en wij zetten ons daar al meer dan 40 jaar lang voor in.

Installatie techniek sinds: 1981
We staan al meer dan 40 jaar dag en nacht voor u klaar!

Verbakel Gas Service

Verbakel Gas Service is in 1981 opgericht door Koos en Anja Verbakel. Onderhoud van gasapparaten en het oplossen van storingen waren in onze beginjaren onze werkzaamheden. Na enkele jaren zijn wij ook installatiewerk gaan doen. Wij verlenen onze services aan particulieren, bedrijven en instellingen. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker waar wij ruimte hebben voor ons kantoor, showroom en opslagplaats. 

Onze talenten

Daarnaast zijn wij ook een leerbedrijf, wat betekend dat wij werken met studenten van BBL opleidingen. Onze talenten hebben een breed scala aan expertises. Van installatie tot onderhoud, van verwarming tot ventilatie: bij ons kunt u terecht met al uw behoeftes. Wij zorgen ervoor dat u altijd advies op maat ontvangt, zodat de installaties en onderhoud perfect bij u, uw huishouden en uw gebruik past. Kom met ons in contact en ontmoet persoonlijk onze talenten!

Verduurzaming

Wij juichen de energietransitie toe! Daarom zetten wij ons in voor energiezuinige en duurzame oplossingen van verwarming. Wij werken met zonneboiler-systemen en warmtepompen om de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te verminderen in het verwarmingsproces. Ook installeren en werken wij met WTW-systemen om het binnenklimaat van een huis duurzaam te verbeteren. Op deze wijze kunnen wij de energietransitie versnellen.