Skip to content

Ventilatie en koeling

Gezonde lucht in uw huis is van heel groot belang om gezond te leven. Toch hebben wij het niet vaak door dat de lucht in veel woningen ongezonder is dan buiten. VGS biedt u de oplossing: de lucht constant verversen middels ventilatie.

Installatie techniek sinds: 1981
We staan al meer dan 40 jaar dag en nacht voor u klaar!

Ventilatiesysteem

Het is onze prioriteit om een gezond binnenklimaat te creëren en helpen u daar graag mee. Daarom installeren en onderhouden wij verschillende ventilatie- en koelsystemen. Hieronder vallen mechanische ventilatie en WTW. WTW-systemen zijn dé duurzame opties als ventilatie van uw huis.

Soorten systemen

Het is onze prioriteit om een gezond binnenklimaat te creëren en helpen u daar graag mee. Daarom installeren en onderhouden wij verschillende ventilatie- en koelsystemen. Hieronder vallen mechanische ventilatie en WTW-systemen.

Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie is een centraal systeem dat er motorisch voor zorgt dat vervuilde en vochtige lucht wordt afgezogen uit huis. De afzuiging verloopt continu en gaat via ventilatiekanalen in de keuken, bakkamer en toilet.

WTW-systeem

Als u een WTW-systeem heeft is er sprake van centrale of decentrale ventilatie. Een centraal WTW-systeem ventileert vanaf één punt in huis de gehele woning. Met een luchtverdeelsysteem wordt er lucht op de juiste plekken toe- en afgevoerd.