Skip to content

Warmtepompen

Duurzaamheid is een actueel thema waar wij op inspelen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen en zonneboilers. Zo versnellen wij de energietransitie.

Installatie techniek sinds: 1981
We staan al meer dan 40 jaar dag en nacht voor u klaar!

Duurzame systemen

Omdat er veel innovatie is omrend verduurzaming, zijn wij actief in het meegaan met deze stroming. Wij passen onze expertise en werkwijze dan ook aan op deze. Wij werken daarom met warmtepompen en zonneboiler-systemen. Zo maken wij gebruik van de kracht van de natuur én respecteren wij deze. Een goede combinatie. 

Energietransitie

Wij juichen de energietransitie toe! Daarom zetten wij ons in voor energiezuinige en duurzame oplossingen van verwarming. Wij werken met zonneboiler-systemen en warmtepompen om de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te verminderen in het verwarmingsproces. Ook installeren en werken wij met WTW-systemen om het binnenklimaat van een huis duurzaam te verbeteren. Op deze wijze kunnen wij de energietransitie versnellen.

Merken waar wij mee werken

De merken waar we veel mee werken: 

(ISDE) Subsidieregeling 2017

(ISDE) Subsidie regeling 2017

Vanaf 1 januari 2017 bestaat er de subsidieregeling ISDE (investeringssubsidie duurzame energie). Deze subsidie verlaagt bij de aanschaf van een zonneboiler de nettoprijs aanzienlijk.